Majdnem kávéztam

Nyakunkon a nyitás!

Tegnapelőtt reggel futás közben nagyon biztató kép fogadott: a Cserpes Sajtműhely teherautója érkezett a Strand utca és a Sirály utca sarkán mindjárt nyitó kisbolthoz. Igazán finom sajtokat, joghurtokat és egyebeket készít a Cserpes, jó lesz egy újabb akarattyai hely, ahol kaphatóak lesznek.

Érkeznek a finomságok!

Aznap délután arra sétáltunk Negróval, mert kíváncsiságom hajtott. Nagy nyüzsgés folyt, sokan voltak, égett a kezük alatt a munka. Bekukkantottunk a nyitott ajtón. Odabent már egyáltalán nem voltak üresek a hűtők és a polcok. Szépen gyűlnek a finomságok. Negró érdeklődve szaglászott, mert ő is bármikor kapható egy kis sütizésre. 

Először a boltban dolgozó hölggyel, utána a munkásokat a teraszon instruáló Nánási Pállal beszéltem, és mindketten biztosak voltak a pénteki nyitásban.

Péntek reggel a szokásosnál kicsit később mentem futni. Azt reméltem, hogy a visszaúton találkám lesz kávéval és sütivel, de kiderült, hogy erre a randira még várni kell egy kicsit. De már nem sokat.

Péntek délután írom ezt a cikket. Talán már nyitva is van az üzlet. Most már hamarosan elkezdhetünk ismerkedni a felhozatallal. Várom a megismerkedést! Szépen alakul a terasz, hívogató lesz, meg fogja állítani az arra bringázókat, akik elég sokan vannak mostanában.

Kerékfy Pál

És összejött a kávézás, nem is egyszer, így van megosztható tapasztalatom.

Előzmények:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s