Harmadik éve kötünk ki ebben a kikötőben

Két éve annak, hogy először írtam a Tengósok Kikötőjéről a Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület weblapján és az Akarattyai Naplóban.

Őszinte örömmel számolunk be róla, hogy a tengópálya melletti büfé ismét üzemel. Az örömünkre nagyrészt az ad okot, hogy kedves tagtársunk, Vadász Tamás nyitotta meg. Az új név és a teljesen felújított épület hangulata is arra utal, hogy egyszerre a tengósok és a vitorlázók tanyája lesz ez a nagyszerű hely.

Vadász Tamás nem csak hozzáértő szakember, hanem itt élő, családilag Akarattyához kötődő ember is. Bízhatunk abban, hogy nem egynyaras kalandról van szó, mint néhány korábbi bérlő esetében! 

Javasoljuk tagtársainknak a Tengósok Kikötőjébe való behajózást!

Azon a nyáron és tavaly is sokszor jártam náluk, és mindig jól éreztem magam.

A séf minden nyáron más, de a minőség és az igényesség nem változik. Ez nem meglepő, mert Vadász Tamás változatlan, és az ő igényessége meglátszik az egész üzleten. Minden évben új ételek jelennek meg, de néhány biztos pont megmarad. Aki szeret a kipróbált ösvényen maradni, biztonságban érezheti magát, de a felfedezők sem unják el magukat. 

A másik oldalon, ahol az italokat mérik, stabil a részleg vezetője, aki már harmadik éve a megszokott szakértelemmel és kedvességgel gondoskodik a szomjas vendégekről. . 

Nosztalgiáztam egyet, végignéztem az ott készült fényképeimet.

Aki ismer, az nem lepődik meg az ételekről készített sok képen. Szeretem “dokumentálni”, hogy milyen finomságok kerülnek az asztalomra. És nem is szoktam titokban tartani, hadd tudja meg mindenki, hogy mire számíthat! 

Minden további szócséplés helyett, jöjjenek a képek!

Ahogy fent írtam, változik az étlap. Ne lepődjön meg senki sem, ha idén nem mindent talál meg, amiről képet lát itt. Másrészt, rengeteg ételről nem tettem fel képet. Érdemes elmenni és felfedezni, hogy mi van még!

Van egy idei újdonságuk: a nyári szezonban hétköznapi háromfogásos menü 1500 forintért. A napi ajánlatot a Facebook-oldalukon lehet megnézni.

Kerékfy Pál

Harmadik éve kötünk ki ebben a kikötőben” bejegyzéshez 7 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s