Ki csatlakozik?

Lássunk neki, tegyük tisztába az akarattyai utcákat és tereket! Ez a mi otthonunk, és fontos számunkra!

Ha elég sokan összejövünk, egy fél nap alatt nagyot tudunk alkotni. De nem csak az elért eredmény szeretem ezeket a közös tavaszi szemétszedéseket, hanem a jó hangulat, a beszélgetések, sőt ismerkedések miatt is. Jól emlékszem a 10 évvel ezelőtti ilyen akcióra, amikor több új akarattyai ismerőst szereztem. Annyira tetszett, hogy írtam is róla egy rövid cikket (nem az Akarattyai Hírmondóra, hiszen ez akkor még nem is létezett, hanem a veszprémi Naplóba).

Napló, 2013. 219. szám, 15. oldal

Azóta volt még sok ilyen akció, és mindegyikről vannak kedves vagy érdekes emlékeim, és mindegyiken szereztem új ismerősöket, vagy jobban megismertem akarattyaiakat, akikkel már találkoztam korábban is.

Ez a március közepi dátum nagyon jó, mert még nem nőtt meg a fű és a gaz, így sokkal könnyebb megtalálni és felszedni a szemetet, mint az országos akciókban szokásos április vagy májusi időpontokban. Ez, persze, nem akadályoz meg minket abban, hogy azokon is részt vegyünk.

De most arra kérek minden akarattyait (állandó lakost és nyaralót), hogy együtt ugorjunk neki a szétszórt szemétnek március 19-én (vasárnap) 10 órakor! A kis körforgalomnál, a Rákóczi út 1. szám előtt találkozunk. Zsák lesz elég, csak győzzük megtölteni! Kesztyűt viszont mindenki hozzon magának!

Kire számíthatunk?

Kerékfy Pál

A szemétszedést az Akarattyázók csapata és Balatonakarattya Község Önkormányzata szervezi.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s