Nagy ajándék kis dobozban!

Nem kell messzire menni a cipősdobozokkal, kéznél van a gyűjtőhely.

Idén már tizenhetedik alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a nagysikerű karácsonyi akcióját. A nagy Cipősdoboz Várat idén nem tudják felépíteni, és nem is szeretnék, hogy kevés helyen tömörüljenek az adományozók, ezért már kétszáznál is több ponton lehet leadni az adományokat.

Ezek közül az egyik Akarattyán van, a Gáspártelepen: a Nekem a Balaton kisbolt. Nagyon szép szánja van a Mikulásnak, abba lehet beletenni az ajándékos dobozokat december 20-áig.

Aki személyesen kiválasztott ajándékot akar adni, idén is a szokásos módon készítse el: töltsön meg egy cipősdobozt szép és hasznos dolgokkal (játékokkal, írószerekkel, higiéniai eszközökkel, édességgel, könyvvel). Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, lehetőség szerint külön a tetejét és külön az alját, majd ragassza le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösse át zsineggel, végül a dobozra jól láthatóan írja fel, milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát.

Idén online adományozásra is lehetőség van az Online Cipősdoboz oldalon. Itt játékokat, könyveket és élelmiszert lehet az akció partnerein keresztül ajándékozni. A pénzadományokból pedig azoknak a korosztályoknak állítanak össze csomagokat, amelyek számára kevés cipősdoboz érkezik.

Ki-ki eldöntheti, hogy személyesen dobozol vagy érintésmentesen segít – így is, úgy is örömet okoz valakinek!

Mutassuk meg Akarattya erejét ebben is!

Kerékfy Pál 

Nagy ajándék kis dobozban!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s