Újabb jó hírt kaptunk!

A múlt héten ismét tárgyalóasztalhoz ültek Akarattya és Kenese megválasztott vezetői. Ez már önmagában is nagyszerű hír, mert a választás óta már másodszor kapunk tájékoztatást a fejleményekről. Az egyetértés és a bizalom jelének érzem a szó szerint azonos közleményt.

A megbeszélés eredménye is bizakodásra ad okot. Mindkét félnek volt javaslata, meghallgatták egymást. A kép tanúsága szerint barátságos, mosolygós volt az egyeztetés. A szakértői vélemény is hamar meglesz, hiszen öt hét múlva már ismét leülnek egyeztetni a két település képviselői. 

Menni fog ez, nem telik el újabb öt év eredménytelenül! 

Kerékfy Pál

A szöveg és a kép forrása Balatonakarattya és Balatonkenese önkormányzati Facebook-oldala.

A Balatonakarattya és Balatonkenese szétválását követő vagyonmegosztással kapcsolatban 2020. február 19-én sor került a második egyeztetésre, amelyen a települések képviselői ismertették javaslataikat az elszámolás alapjául szolgáló kataszteri nyilvántartás módosításával kapcsolatban. Mindkét fél egyetértett abban, hogy ehhez szakértő bevonása szükséges, aki különböző számítások után a kapott adatokat feldolgozza, és a felek rendelkezésére bocsátja. Ezen eredmények megismerését követően kerülhet sor a következő egyeztetésre, melynek tervezett időpontja 2020. március 25.

Előzmény: Közel a megegyezés

Újabb jó hírt kaptunk!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s