Idén is kiváló a Tengósok Kikötője

2018-ban nyitotta meg Vadász Tamás és felesége az általuk felújított és kibővített épületben – ahol korábban sűrűn váltották egymást a vendéglősök – a magas színvonalú, igényes üzletét. Sok minden változik, de az ételek választéka és minősége, valamint a vendégekre való odafigyelés állandó.

Idén már tavasszal megkezdték a szezont, és óvatosan, fokozatosan bővítették a nyitvatartási időt, így most már késő estig ehetünk ott (és nem zárnak be, amíg van vendég). Az éppen érvényes nyitvatartási időket itt gyűjtöm össze, és köszönettel veszem a javításokat.

Újdonság, hogy a hétköznapi menü nem ért véget a nyár kezdetén, hanem júliusban is folyamatosan van, és két fogást kapunk, a megszokott jó minőségben. Idén elég sokszor ebédeltem ott, amikor egyszerű, gyors hétköznapi ebédre volt igényem.

Akik ismernek, nem arról ismernek, hogy kevéssel is beérem ebédre (vagy bármely más étkezésre). Ugye a menü azért olcsóbb, mert kevesebb? Éppen ezért lepett meg, hogy mindig kellemesen jóllaktam.

Annak, aki kipróbálná, még egy kis információ: a menü ára 1900 Ft, és hétköznapokon 12-től 3-ig (vagy amíg el nem fogy) lehet kapni. Az aktuális menü mindig a Facebook-oldalukon és az Instagram-fiókjukban található.

Nem akarom azt a látszatot kelteni, hogy csak a gyors hétköznapi ebédek érdemelnek figyelmet ebben a kikötőben. Sőt!

A 2020-as cikkemben van még sok kép – ha valaki szeret ételeket nézegetni, kattintson!

Valahogy kimaradtak az idei képek közül a csirkeételek, pedig vannak, és nagyon jók. A csirkemell mindig, minden formájában szaftos, omlós. Van valami trükkje …
Idei új kedvenc a csirkecombfilé BBQ. Hú, ez az igazi!

Ahogy korábban is írtam, az étlap változik. Eltűnik egy-egy kedvenc, és jönnek új kedvencek. A személyzet is változik, minden évben látok új embereket, és nincsenek meg mind a régi ismerősök, de az igényesség állandó. Azt hiszem, valamit jól csinál Dorka és Tomi!

Kedves Olvasóim! Érdekelnek a tapasztalatok, vélemények. Kinek van?

Kerékfy Pál

Idén is kiváló a Tengósok Kikötője” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Engem is meglepett a minőség. Pedig igen csak kritikus vagyok.
    Neked köszönhető, h idén kipróbáltuk, mivel láttam, h visszatérő vendég vagy… nos, mi azóta csak ide járunk… (ha éppen lent vagyunk)… strandon ilyen jókat enni? Döbbenet

    Kedvelik 1 személy

  2. Engem is meglepett a minőség. Pedig igen csak kritikus vagyok.
    Neked köszönhető, h idén kipróbáltuk, mivel láttam, h visszatérő vendég vagy… nos, mi azóta csak ide járunk… (ha éppen lent vagyunk)… strandon ilyen jókat enni? Döbbenet

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s